De Voordelen op een rij

Het tappen uit KeyKegs biedt grote voordelen;

Constante kwaliteit

Een barkeeper mixt cocktails met de formule in gedachten en vooral met veel gevoel. De samenstelling van uw cocktails wisselt daardoor. Met de KeyKeg bepaalt u zelf de ideale samenstelling van uw cocktails die exact zo wordt geserveerd. 

 

Tappen met lucht

De universele tapkop van het KeyKeg-systeem past op alle tapinstallaties. Met de heldere instructies op de verpakking is aansluiten zeer eenvoudig, ook voor onervaren medewerkers. Het tappen zelf kan met lucht. Dat wordt steeds populairder omdat het duurzamer en goedkoper is dan speciale drijfgassen, zoals koolzuurgas of zelfs gemengde gassen. Een eenvoudige luchtcompressor is al voldoende. Door het twee compartimentensysteem is het fust tot op het laatste glas leeg te tappen. Dit voorkomt verspilling.

 

Past op vrijwel alle tap systemen

Een Keykeg past op bijna alle bestaande tapkranen waardoor de Keykegs probleemloos kunnen integreren met uw tapkranen.Wij gaan niet weg voordat de Keykegs naadloos aansluiten op uw werkwijze. Met de heldere instructies op de verpakking is vervolgens het aansluiten van de Keykegs zeer eenvoudig, ook voor onervaren medewerkers.

Veiligheid

KeyKegs zijn licht en hebben een praktisch en comfortabel handvat. De fusten zijn efficiënt te stapelen. Een lege KeyKeg weegt bovendien iets meer dan een kilo, terwijl een stalen fust met vergelijkbare inhoud al snel tussen zes kilo en tien kilo weegt. Een speciale veiligheidsklep op de tapkop begrenst de tapdruk tot 3,5 bar. Iedereen kan dus veilig met het KeyKeg-systeem aan de slag. De Double Wall technologie van de KeyKeg staat garant voor maximale veiligheid tijdens transport,  opslag en tappen.

 

Lange houdbaarheid

Elke KeyKeg is uitgerust met KeyKeg’s Bag-in-Ball™ technologie. In tegenstelling tot gewone fusten komt de drank alleen in contact met de gelamineerde binnenzak en dus niet met het drijfgas. Zo blijft uw cocktail na opening tenminste wekenlang in perfecte conditie. Bars kunnen daardoor gelijktijdig meerdere pre-mixed cocktails en (mix)dranken op tap aanbieden.

 

Meer winst per glas

Een barkeeper tapt pre-mixed cocktails gemiddeld acht keer zo snel als wanneer deze ter plekke gemixt wordt. Dat scheelt veel manuren. Hierdoor verkoop je veel meer cocktails met minder personeel, dus meer winst!

 
Extra omzetkansen

Met het KeyKeg-systeem kun je je klanten een nog breder assortiment aanbieden. Het unieke ontwerp van KeyKegs waarborgt maximale houdbaarheid. Bovendien kunnen ondernemers makkelijker inspelen op nieuwe trends. Dit creëert niet alleen meer omzetkansen, maar efficiënt gebruik van opslagruimte en tappen met lucht helpt ook de kosten verder terug te dringen. Het KeyKeg-systeem maakt deze voordelen voor iedere ondernemer toegankelijk.

 

Kostenbesparing

Geen kostbare retourstroom, minder opslagruimte en efficiënt transport en opslag. KeyKegs zijn licht, handzaam en nemen veel minder opslagruimte en transportbewegingen in beslag. Een extra voordeel is dat een KeyKeg transport- en handlingkosten bespaart in vergelijking met stalen fusten. Vergeleken met flessen of blikjes zijn de besparingen nog groter. Door het compacte ontwerp is de beladingsgraad voor KeyKegs 25 tot 30 procent hoger dan van stalen fusten. De lichtgewicht fusten zijn na gebruik op locatie te recyclen, waardoor de retourstroom compleet verdwijnt. Dit bespaart veel tijd en geld. We kunnen hiervoor speciale recycle containers plaatsen op locatie van het evenement.

 

Duurzaam

Schoonmaken met water en reinigingsmiddelen is niet meer nodig. Elke KeyKeg is recyclebaar en een KeyKeg bestaat voor zo’n 30% uit hergebruikte kunststoffen. Een KeyKeg is dan ook aanmerkelijk duurzamer dan flessen en andere verpakkingsvormen.

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

©2018 by Molotov Drinks 

Molotov Drinks is onderdeel van Molotov Events | Adres De Vlonder 207, 5427 DG Boekel | Telefoon +31 (0) 492 747 147 | E-mail info@molotov-drinks.nl | Internet www.molotovdrinks.nlBank NL64 RABO 0154 901 695 | KvK 51650428 | BTW nr. NL072981301B04